Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

Lees het volgende aandachtig door. Uw gebruik van de Japankoiveiling website en aankoop van de producten (of diensten) (“Producten”) daarop betekent dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”).

Bestellen

Wanneer u een Bestelling voor een Product plaatst (“Bestelling”) die u aanbiedt om het te kopen voor de vermelde prijs, onderhevig aan deze Voorwaarden.

Wanneer u uw bestelling online plaatst, sturen wij u een e-mail om te bevestigen dat we deze hebben ontvangen. Deze e-mailbevestiging wordt automatisch opgesteld, zodat u uw bestelgegevens kunt bevestigen. Het feit dat u een automatische bevestiging ontvangt, hoeft nog niet te betekenen dat we uw bestelling kunnen ontvangen. Zodra we de bevestigingsmail hebben verzonden, controleren we de beschikbaarheid en nemen we contact met u op met een nieuwe e-mail. Als het Product beschikbaar is en de details van de Bestelling correct zijn, wordt deze e-mail als een aanvaarding beschouwd en worden leveringsgegevens gespecificeerd en wordt de prijs van de gekochte Producten bevestigd. Als het product niet beschikbaar is, laten we u dit ook per e-mail weten.

Japankoiveiling kan elke verkoop annuleren en geen Producten leveren indien dit redelijk is en kan de beschikbaarheid van Producten op elk moment naar eigen goeddunken wijzigen of stopzetten. Als een bestelling wordt geannuleerd, wordt alle betaling voor de producten volledig terugbetaald. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Alle nieuwe bestellingen worden als afzonderlijk beschouwd en worden elk afzonderlijk behandeld.

Prijzen

De prijs voor elk product die wordt weergegeven bevat BTW voor 21%.

We proberen altijd om ervoor te zorgen dat de prijzen aan de andere kant juist zijn, maar er kunnen fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijsstelling van de producten in uw bestelling, zullen we u zo snel mogelijk informeren via de contactgegevens die u ons verstrekt. We geven u dan de mogelijkheid uw bestelling opnieuw te bevestigen voor de juiste prijs of te annuleren. (Als we u niet kunnen bereiken, behandelen we de bestelling als geannuleerd). Als een bestelling wordt geannuleerd, wordt alle betaling voor de producten volledig terugbetaald.

Betalingen

U moet uw bestelling binnen 10 werkdagen betalen u kunt dit doen met betaling via Ideal, sofort banking en giropay op de bankrekening van Japankoiveiling. U word na de veiling op de hoogte gebracht en word dan verzocht te betalen. Word de koi zonder bericht niet binnen de 10 werkdagen betaald dan zal de koi opnieuw aangeboden worden op de website. Bij veelvuldig niet betalen zal het gebruikersaccount worden geblokkeerd