Veilingen

Maruten Kohaku – 25-30cm – Maruhiro – Tosai

Höchstgebot: 40,00
Artikelnummer: AA-105-26112022-22 Kategorie:

Automatische Gebote anzeigen / ausblenden

Benutzer Aktuelles Angebot Server, Datum & Tijd
b....l40,0003 Dec 2022 17:31:15

Heeft u een koi gewonnen dan verwachten wij dat deze binnen 10 werkdagen online betaald word.

Afgezonderd van het winterseizoen dienen de koi te moeten worden opgehaald binnen 14 dagen.

Het kan zo zijn dat er tijdens een uitbraak van ziekte en of andere gebeurtenissen dit niet uitkomt, Neem dan contact met ons op en we zorgen voor een passende oplossing.

 

Tijdens de wintermaanden leveren wij geen koi uit. Als de temperaturen in het voorjaar het weer toelaten gaan wij weer over op het uitleveren van de koi.

Tijdens de wintermaanden leveren wij geen koi uit! Heeft u een koi gewonnen dan kan u deze in het voorjaar ophalen. Als u kiest voor verzenden volg dan de volgende regels u word in het voorjaar benaderd om een afspraak te maken voor de verzending van uw koi

We bezorgen de koi ook bij u thuis, in Nederland, Duitsland en België.

Belgium: € 75- p/box *
Germany € 75- p/box *
Nederland € 50,- p/box *

* Let op – Prijzen kunnen afwijken ivm de stijgende olie en gasprijzen! U zal hier dan persoonlijk van op de hoogte worden gesteld

We hebben onze eigen bezorgdienst/koerier die weet hoe men met koi en het vervoer daarvan moet omgaan. In de meeste gevallen rijden we zelf.

We rijden 2x in de maand op een zondag door heel Nederland, België en Duitsland. Vanaf Oktober tot verwachting 1 mei zullen wij geen koi bezorgen! dit ivm de temperatuurverschillen tussen de verkoopbakken en de vijvers thuis.

Bezorgen gaat in overleg en we nemen contact met u op als u voor verzending kiest. Zodra u de veiling gewonnen heeft kunt kiezen voor ophalen of bezorgen. Vanaf daar wijst het zich vanzelf.

Het versturen van dozen, en het combineren van gewonnen veilingen?

Dit kan natuurlijk ook, we hanteren de volgende afmetingen per box:

15cm – 15 stuks
16-25cm – 8 stuks
26-35cm – 6 stuks
35-40cm – 3 stuks
40-48cm – 2 stuks
>48cm – 1 stuk

Veilingen combineren? en dan pas laten versturen?

Dit is een veel gestelde vraag, kies in dit geval als men een veiling wint voor ophalen, u kunt dan de koi afrekenen via de verstuurde betaallink. Zet in het opmerkingen dat je wil wachten op de volgende veilingen alvorens het te laten verzenden.

Op het moment dat je dan de laatste veiling wint kies dan voor verzending en betaal dan eenmalig de verzendkosten. Hou hierbij rekening met de hierboven gestelde hoeveelheid koi per box. Let op! De koi zelf moet binnen 10 werkdagen betaald worden anders zal deze opnieuw aan worden geboden op onze veilingsite.