Over Ons

Een enthousiast team van mensen die allemaal dezelfde passie delen.

Over Japankoiveiling.nl

Japankoiveiling bestaat uit een enthousiast team van mensen die allemaal dezelfde passie delen. Samen hebben wij ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk hobbyisten zolang mogelijk van de mooiste, maar vooral ook gezonde koi te laten genieten.

Een stukje historie

Ruim 12 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een jarenlange hobby met een kleinschalige verkoop van koi. Destijds waren er niet zo heel veel koi dealers in het noorden en merkten we al snel dat er veel vraag naar koi kennis en de koi hobby ansich was.

Vanuit een oude schuur zijn we begonnen met een tweetal kleine bassins. Het gebeurde al snel dat we de vraag naar koi niet meer aankonden en besloten we te gaan uitbreiden en te professionaliseren. Nu 12 jaar later zijn we uitgegroeid naar een volwaardige winkel waar men alles kan vinden op het gebied van vijver, tuin en koi. Frieslandkoi Fochteloo

Met ruim 19 verkoopbassins in verschillende grootte en een drietal grote buitenvijvers variërend van 30 tot 70m3. We maken hier gebruik van verschillende filtersystemen om u diverse mogelijkheden te laten zien.

En dan nu een plek online waar we via veilingen de beste deals op koi kunnen aanbieden met een startbod van maar 1 euro!

Het veilinghuis voor het vinden van jouw droom koi!

Maak snel een account aan en bied mee! Wie weet win jij jou droom koi! Wisten jullie dat we de koi ook bezorgen! Kijk snel in het menu bij Verzending!

Hoe het werkt?

Registreren of Inloggen
Kies uw Koi-veiling
Plaats uw Startbod
Blijf bieden om te winnen!