Verzending

We bezorgen de koi ook bij u thuis, in Nederland, Duitsland en België.

Verzenden:

We bezorgen de koi ook bij u thuis, in Nederland, Duitsland en België.

(van 1 November t/m Maart/April leveren we geen vissen meer uit i.v.m. de watertemperatuur)

Uw gewonnen koi kunnen geheel kosteloos bij ons overwinteren en zwemmen bij ons verwarmd. Zodra in het voorjaar de watertemperatuur het weer toelaat sturen we iedereen een mail dat we weer gaan beginnen met uitleveren/bezorgen van de koi.

Belgium: € 75- p/box
Germany € 75- p/box
Nederland € 50,- p/box

We hebben onze eigen bezorgdienst/koerier die weet hoe men met koi en het vervoer daarvan moet omgaan. In de meeste gevallen rijden we zelf.

Tot op heden rijden we 2x in de maand op een zondag door heel Nederland, België en Duitsland.

Bezorgen gaat in overleg en we nemen contact met u op als u voor verzending kiest. Zodra u de veiling gewonnen heeft kunt kiezen voor ophalen of bezorgen. Vanaf daar wijst het zich vanzelf.

Het versturen van dozen, en het combineren van gewonnen veilingen?

Dit kan natuurlijk ook, we hanteren de volgende afmetingen per box:

  • 15cm – 15 stuks
  • 16-25cm – 8 stuks
  • 26-35cm – 6 stuks
  • 35-40cm – 3 stuks
  • 40-48cm – 2 stuks
  • >48cm – 1 stuk

Veilingen combineren? en dan pas laten versturen?

Let op! Dit is enkel van toepassing op verzenden, als u alle koi betaald binnen het gestelde termijn van 10 werkdagen via ideal afrekent dan kunnen de aankopen verzameld worden. Tot een max van 10 koi of 31 dagen na aanschaf eerste koi. Betaal wel op tijd! Anders worden de koi weer opnieuw aangeboden! Zet in het opmerkingen dat je wil wachten op de volgende veilingen alvorens het te laten verzenden.

Op het moment dat je dan de laatste veiling wint kies dan voor verzending en betaal dan eenmalig de verzendkosten. Hou hierbij rekening met de hierboven gestelde hoeveelheid koi per box.

Ophalen:

U kunt ook kiezen voor ophalen, geef dit dan aan na het winnen van de veiling tijdens de checkout en u kunt de koi dan afhalen in onze winkel. De gewonnen veilingen dienen binnen 2 weken te worden opgehaald.

Het adres:

Frieslandkoi
Zuideinde 41 in Fochteloo