About Japankoiveiling.nl

Over Japankoiveiling.nl

Japankoiveiling bestaat uit een enthousiast team van mensen die allemaal dezelfde passie delen. Samen hebben wij ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk hobbyisten zolang mogelijk van de mooiste, maar vooral ook gezonde koi te laten genieten.

Een stukje historie

Ruim 12 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een jarenlange hobby met een kleinschalige verkoop van koi. Destijds waren er niet zo heel veel koi dealers in het noorden en merkten we al snel dat er veel vraag naar koi kennis en de koi hobby ansich was.

Vanuit een oude schuur zijn we begonnen met een tweetal kleine bassins. Het gebeurde al snel dat we de vraag naar koi niet meer aankonden en besloten we te gaan uitbreiden en te professionaliseren. Nu 12 jaar later zijn we uitgegroeid naar een volwaardige winkel waar men alles kan vinden op het gebied van vijver, tuin en koi. Frieslandkoi Fochteloo

Met ruim 19 verkoopbassins in verschillende grootte en een drietal grote buitenvijvers variërend van 30 tot 70m3. We maken hier gebruik van verschillende filtersystemen om u diverse mogelijkheden te laten zien.

En dan nu een plek online waar we via veilingen de beste deals op koi kunnen aanbieden met een startbod van maar 1 euro!

Verzenden:

We bezorgen de koi ook bij u thuis, in Nederland, Duitsland en België.

(van 1 November t/m Maart/April leveren we geen vissen meer uit i.v.m. de watertemperatuur)

Uw gewonnen koi kunnen geheel kosteloos bij ons overwinteren en zwemmen bij ons verwarmd. Zodra in het voorjaar de watertemperatuur het weer toelaat sturen we iedereen een mail dat we weer gaan beginnen met uitleveren/bezorgen van de koi.

Belgium: € 75- p/box
Germany € 75- p/box
Nederland € 50,- p/box

We hebben onze eigen bezorgdienst/koerier die weet hoe men met koi en het vervoer daarvan moet omgaan. In de meeste gevallen rijden we zelf.

Tot op heden rijden we 2x in de maand op een zondag door heel Nederland, België en Duitsland.

Bezorgen gaat in overleg en we nemen contact met u op als u voor verzending kiest. Zodra u de veiling gewonnen heeft kunt kiezen voor ophalen of bezorgen. Vanaf daar wijst het zich vanzelf.

Het versturen van dozen, en het combineren van gewonnen veilingen?

Dit kan natuurlijk ook, we hanteren de volgende afmetingen per box:

  • 15cm – 15 stuks
  • 16-25cm – 8 stuks
  • 26-35cm – 6 stuks
  • 35-40cm – 3 stuks
  • 40-48cm – 2 stuks
  • >48cm – 1 stuk

Veilingen combineren? en dan pas laten versturen?

Let op! Dit is enkel van toepassing op verzenden, als u alle koi betaald binnen het gestelde termijn van 10 werkdagen via ideal afrekent dan kunnen de aankopen verzameld worden. Tot een max van 10 koi of 31 dagen na aanschaf eerste koi. Betaal wel op tijd! Anders worden de koi weer opnieuw aangeboden! Zet in het opmerkingen dat je wil wachten op de volgende veilingen alvorens het te laten verzenden.

Op het moment dat je dan de laatste veiling wint kies dan voor verzending en betaal dan eenmalig de verzendkosten. Hou hierbij rekening met de hierboven gestelde hoeveelheid koi per box.

Ophalen:

U kunt ook kiezen voor ophalen, geef dit dan aan na het winnen van de veiling tijdens de checkout en u kunt de koi dan afhalen in onze winkel. De gewonnen veilingen dienen binnen 2 weken te worden opgehaald.

Het adres:

Frieslandkoi
Zuideinde 41 in Fochteloo